21.3.2020.   ONNEA HALSUAAN! Video-ostot toimivat edelleen ja tämä "Lordi", viisas Opetusmestari parasta laatua matkustaa ensi viikolla uuteen kotiinsa. Rahti kulkee toistaiseksi siis edelleen - kokeilemaan ei Balttiaan luonnollisestikaan pääse. 

TEHO-tiimi on tyytyväinen. Elämä jatkuu!

KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ SIVUISTAMME FACEBOOKISSA! PYSYT AJAN TASALLA!  Uudenmuotoisen myyntivälitystoiminnan aloitimme huhtikuussa 2018. Oemme välittäneet jo yhteensä 148 ratsua tai ponia. Kiitos luottamuksesta!  

https://www.facebook.com/tehoratsut/ 


OLETKO MYYMÄSSÄ SUOMESSA OLEVAA HEVOSTASI... 

OLETKO HANKKIMASSA HEVOSTA TAI PONIA... TEHO-TIIMI VOI AUTTAA.

Olemme päättäneet lisätä panostusta kotimaassa olevien hevosten ja ponien myyntitapahtumiin.

Jos olet myymässä, lähetä meille kaikki tiedot hevosestasi valokuvineen ja videoineen. Lähetä tiedot osoitteeseen larsenpekka@gmail.com tai soita Pekka Larsen 0500 631 693. Otamme hevosen listoillemme ja esittelemme sen asiakkaillemme - julkisesti tai yksityisesti. Meiltä kysytään edelleen ratsuja - kysyntä ei ole lakannut. Voit tarjota kaikenlaisia hevosia opetushevosista kilpahevosiin, myös poneja. Myös erilaiset vaihtodiilit ovat mahdollisia tapauksesta riippuen. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa myös pyyntihinnan arvioinnissa, ostotarkastuksessa, kauppakirjan teossa ja kuljetuksen järjestämisessä.

KORONA-VIRUSTILANTEEN VUOKSI TEHO RATSUT -tiimi on laskenut välityspalkkion pyyntihinnasta riippumatta 500 euroon per yksilö - sis. alv. 24%.

JOS HALUAT OSTAA, pätevät samat yhteydenottotavat, larsenpekka@gmail.com tai 0500 631 693. Ostajana emme jätä sinua yksin, vaan autamme kaikin tavoin myös kaupan jälkeen

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ - toivottavasti voimme auttaa, vaikka vaikeita aikoja elämmekin.