22.5.2020 - ONNEA SINNE HÄMEENKYRÖN SUUNTAAN! Charlie läpäisi tarkastuksen ja alkaa pakata kamojaan, jotta pääsee muuttamaan Suomeen. NYT ON TEHO-TIIMI TYYTYVÄINEN!

KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ SIVUISTAMME FACEBOOKISSA! PYSYT AJAN TASALLA!  Uudenmuotoisen ratsukaupankonsultoinnin aloitimme huhtikuussa 2018. Olemme välittäneet jo yhteensä 171 ratsua tai ponia. Kiitos luottamuksesta!  

https://www.facebook.com/tehoratsut/ 


OLETKO MYYMÄSSÄ SUOMESSA OLEVAA HEVOSTASI... 

OLETKO HANKKIMASSA HEVOSTA TAI PONIA... TEHO-TIIMI VOI AUTTAA.

Olemme päättäneet lisätä panostusta kotimaassa olevien hevosten ja ponien myyntitapahtumiin.

Jos olet myymässä, lähetä meille kaikki tiedot hevosestasi valokuvineen ja videoineen. Lähetä tiedot osoitteeseen larsenpekka@gmail.com tai soita Pekka Larsen 0500 631 693. Otamme hevosen listoillemme ja esittelemme sen asiakkaillemme - julkisesti tai yksityisesti. Meiltä kysytään edelleen ratsuja - kysyntä ei ole lakannut. Voit tarjota kaikenlaisia hevosia opetushevosista kilpahevosiin, myös poneja. Myös erilaiset vaihtodiilit ovat mahdollisia tapauksesta riippuen. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa myös pyyntihinnan arvioinnissa, ostotarkastuksessa, kauppakirjan teossa ja kuljetuksen järjestämisessä.

KORONA-VIRUSTILANTEEN VUOKSI TEHO RATSUT -tiimi on laskenut välityspalkkion Suomessa olevien hevosten kohdalla pyyntihinnasta riippumatta 500 euroon per yksilö - sis. alv. 24%.

JOS HALUAT OSTAA, pätevät samat yhteydenottotavat, larsenpekka@gmail.com tai 0500 631 693. Ostajana emme jätä sinua yksin, vaan autamme kaikin tavoin myös kaupan jälkeen

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ - toivottavasti voimme auttaa, vaikka vaikeita aikoja elämmekin.