WE SPEAK ENGLISH. ME RÄÄKIME EESTI KEELT. WIR SPRECHEN DEUTCH. VI TALAR SVENSKA. МЫ ГОВОРИМ В РОССИИ.. JA TIETYSTI PALVELEMME MYÖS SUOMEKSI!  Contact Pekka Larsen +358 500 631 693, larsenpekka@gmail.com or messenger Pekka Larsen. https://www.facebook.com/tehoratsut/ WE ALSO BUY ALL KIND OF HEALTHY AND NORMAL HORSES AND PONIES! PUT DETAILS TO LARSENPEKKA@GMAIL.COM.


23.10.2020 TÄÄLTÄPÄ OULUUN KIVA, NUORI KOULURATSU AITAN JAANALLE ÄIMÄRAUTION RATSASTUSKESKUKSEEN. Onnea uuden hevosen kanssa, eiköhän hän jo ensi viikolla teille saavu! 

KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ SIVUISTAMME FACEBOOKISSA! PYSYT AJAN TASALLA!  Uudenmuotoisen ratsukaupankonsultoinnin aloitimme huhtikuussa 2018. Olemme sen jälkeen välittäneet jo yhteensä 264 ratsua tai ponia. Kiitos luottamuksesta!  

https://www.facebook.com/tehoratsut/ 


OLETKO MYYMÄSSÄ SUOMESSA OLEVAA HEVOSTASI... 

OLETKO HANKKIMASSA HEVOSTA TAI PONIA... TEHO-tiimi VOI AUTTAA.

Olemme päättäneet lisätä panostusta kotimaassa olevien hevosten ja ponien myyntitapahtumiin.

Jos olet myymässä, lähetä meille kaikki tiedot hevosestasi valokuvineen ja videoineen. Lähetä tiedot osoitteeseen larsenpekka@gmail.com tai soita Pekka Larsen 0500 631 693. Otamme hevosen listoillemme ja esittelemme sen asiakkaillemme - julkisesti tai yksityisesti. Meiltä kysytään edelleen ratsuja - kysyntä ei ole lakannut. Voit tarjota kaikenlaisia hevosia opetushevosista kilpahevosiin, myös poneja. Myös erilaiset vaihtodiilit ovat mahdollisia tapauksesta riippuen. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa myös pyyntihinnan arvioinnissa, ostotarkastuksessa, kauppakirjan teossa ja kuljetuksen järjestämisessä.

JOS HALUAT OSTAA, pätevät samat yhteydenottotavat, larsenpekka@gmail.com tai 0500 631 693. Ostajana emme jätä sinua yksin, vaan autamme kaikin tavoin myös kaupan jälkeen. Annamme apuamme myös, mikäli tarvitset ulkopuolista asiantuntijaa hevoskokeiluissa.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ - toivottavasti voimme auttaa!